Ons concept

Na drie jaar kappersopleiding en twee jaar bedrijfskunde heeft Krena altijd al geweten dat ze haar eigen salon wilde openen. Het was in Ganshoren in 2019 dat de jonge onderneemster haar droom realiseerde. 

De 31-jarige Brusselaar van Albanese afkomst won snel aan populariteit. 

Wij hebben van haartransformaties onze specialiteit gemaakt

Sinds de opening is La maison Krena een referentie geworden voor uitmuntendheid en techniciteit. Omdat niets onmogelijk is en haartransformaties de specialiteit van de salon zijn. 

Bij Krena wordt elke cliënt in zijn of haar uniciteit beschouwd. 

Hier, meer dan elders, nemen wij de tijd om te luisteren en te adviseren, om u aan het einde van de dienst een moment van ontspanning en volledige tevredenheid te bieden.

Sindsdien is de salon blijven evolueren om een zo compleet mogelijke service aan te bieden. Krena breidt uit en richt twee schoonheidssalons in en nog veel meer...

Onze inzet voor gezonde en respectvolle schoonheid

Om uw haar te verfraaien, hebben wij besloten te werken met het merk Oway (producten ook te koop) dat verantwoorde producten aanbiedt, verpakt in glazen flessen en aluminium tubes. Zij bieden ultrageconcentreerde formules met een zeer hoog percentage plantaardige en biologisch afbreekbare ingrediënten.

Voor uw extensions, gebruiken we Hairdreams haar, van ongeëvenaarde kwaliteit. Elk natuurlijk haar wordt zorgvuldig met de hand bewerkt.

Onze inzet voor mensen in nood

Wij steunen Make A Wish, dat zieke kinderen helpt hun droom waar te maken; Think Pink, dat de strijd tegen borstkanker financiert; en Oxygen Plus, dat mensen met een handicap aan een baan helpt.

Samen veranderen we de wereld.

De Krena winkel

De producten die wij voor uw haar gebruiken, zijn ook rechtstreeks in de salon te koop, zodat u door kunt gaan met uw grondige verzorging en uw haar glanzend kunt houden. Aarzel niet om ons team direct in de salon om advies te vragen.